Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES SEPARATS DE LES COMARQUES GIRONINES

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

BENVINGUTS


Aquesta és la pàgina web de l'Associació de Pares i Mares Separats de les Comarques Gironines.

Desitgem que  navegueu per la nostre/vostre plana, i  que trobeu quelcom interessant en els nostres apartats, com ara fer sortides, activitats per la mainada, excursions de cap de setmana, exposicions, dinars i/o sopars, visites a museus, parcs infantils, etc,

Em posat l'apartat per els estudiants on podran trobar ajuda per buscar informació referent als estudis, traductors, universitats, diccionaris, per fer els deures, axis com enllaços amb planes que poden fer jocs i molta mes informació que anirem posant. També em fet l'apartat per els avis, a on podran trobar apartats com ara, curiositats, d'oci i moltes activitats, no os preocupeu que anirem introduint mes material.
Si voleu que us enllacem a la nostra web poseu-vos en contacte telefònic, o via e-mail.

També os volem fer saber que, a aquesta plana, estem intentant NO posar rés que fereixi a ningú, com enllaços amb planes de contingut No adient als menors i/o en contra de les persones, a més, la estem fent com millor podem, ja que per qüestions de feina i personals, no disposem del temps suficient. Demanem disculpes si no estem al dia.


IMPORTANT¡¡¡, SI US PLAU. SI SABEU DEL MALTRACTE DE ALGUN/S NEN/S NO DUBTEU A TRUCAR A INFÀNCIA RESPON. 900 300 777

TAN MATEIX RECORDEM EL TELEFON DE, LÍNIA D'ATENCIÓ A LES DONES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA. TELEFON. 900 900 120 SI US PLAU TRUCA, NO TO MEREIXES NI TU, NI NINGÚ . I TAMBÉ AL 016.  AIXÍ MATEIX HOS COMUNIQUEM QUE SI TRUQUEU AL 016 LA TRUCADA NO SURT REFLECTIDA A LA FACTURA DEL TELÈFON.

Rebeu una cordial salutació: De l'Enric Jiménez Gavilanes administrador de la plana i president de la associació.

Avisos

Truca'ns al 622 897 413 Sr Enric Jiménez Gavilanes.