Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES SEPARATS DE LES COMARQUES GIRONINES

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

18/02/2011
Busquen, pares/mares, per entrevista a la tele.

Hola Enric! Moltes gràcies per la teva amabilitat! T'adjunto a continuació la informació, estem en contacte:


La Xarxa de Televisions Locals estrena la tercera temporada de Criatures, un programa que aborda amb optimisme i sentit de l’humor qüestions relacionades amb la criança i l’educació dels fills. La productora Alguna Pregunta signa aquest espai televisiu, inspirat en el portal per a pares i mares http://criatures.ara.cat

En aquesta tercera temporada, entre altres temes, estem buscant famílies amb diferents perfils, un d'ells és el de pares i mares separats; que tinguin fills amb comú. A més, complementarem la vostra història, amb la veu d'una psicòloga clínica experta en criatures; i que abraça temes familiars.

Criatures vol convèncer els espectadors que educar els fills és difícil però no impossible. Partint d’aquest objectiu, el programa adopta el format d’un contenidor amb múltiples seccions. L’apartat central és un reportatge que reflecteix com viuen diverses famílies un tema relacionat amb la criança o l’educació dels fills. Les opinions dels experts també jugaran un paper important en el programa. Així, una secció recollirà les recomanacions de diferents especialistes a l’entorn d’aspectes com l’alletament, l’educació emocional, els valors o les etapes del creixement, com ara l’adolescència.

El programa també seguirà cada setmana les converses de tres avis sobre els seus néts i besnéts. En aquestes sessions, aquests avis tracten quines són les seves preocupacions i les anècdotes més curioses i divertides que viuen. Curiositats sobre el món dels infants i vídeos penjats a internet protagonitzats per infants completaran els continguts de Criatures.


Emissió per TV i internet
El programa, de periodicitat setmanal, consta de 13 capítols de 20 minuts. L’XTVL el distribuirà a totes les televisions adherides, que l’emetran en l’horari que convinguin. També es podrà veure a la carta per internet, a través dewww.xiptv.cat/criatures. És en aquest mateix enllaç on podreu veure la primera i la segona temporada del programa (que s'està emetent setmanalment els dilluns).

Si voleu participar al reportatge només cal que ens escriviu a carolinatebe@gmail.com o ens truqueu als telèfons 93 36 86 414 i 696197434.

--
Carolina Tebé

Alguna Pregunta, SL
Rambla de Prat 12, 3r 4a
08012 Barcelona
93 36 86 414
696197434
www.xiptv.cat/criatures
www.xiptv.cat/vinsavins
http://criatures.ara.cat/