Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES SEPARATS DE LES COMARQUES GIRONINES

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

RECOMANEM

Imatge de complement
Coaching, Personal, Familiar i Empresarial.

Couxa'm és un procés d'aprenentatge del "jo", orientat a la definició i consecució de fites, siguin personals, professionals o familiars. D'aquesta relació professional continuada sorgeixen uns resultats extraordinaris. Veu oportunitats que tens i et sents orientat en el més important per a tu. Es un ajustament entre el que vius i el que t’agradaria viure.
El coaching crea un nou canvi positiu, emergeixes i et transformes. A més voluntat per actuar més quantitat de bona sort tens. Tu pots crear la vida que desitges.

El coach t’ajuda a explorar noves perspectives i descobrir els recursos que necessites i les accions a desenvolupar per a conquerir els teus objectius. El coach està preparat per a l'escolta activa, observar i conèixer les teves necessitats i així ajudar-te a millorar les teves accions en el camí a la qualitat de la teva vida.

Les teves necessitats, valors, creences, somnis, passions, el teu autèntic jo, la teva vida, es potencien amb la motivació i aconsegueixes resultats satisfactoris de forma ràpida.

El coaching no fa diagnosis o tractaments. Així com la psicologia treballa de present a passat, el coaching treballa amb les seves eines de present a futur i orientat a la solució, no al problema.

El coaching és desafiant i gratificant. Pots sentir confusió, emoció, orgull, cansament, entusiasme..., treballa amb tots els aspectes i amb el funcionament de tot el teu sistema com a procés integral de la ment, el cos i l'esperit.

Estic a Girona i el meu telèfon: 625 363 313
o via e-mail :couxamsilvia@gmail.com

 

Enllaç: Clicar