Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES SEPARATS DE LES COMARQUES GIRONINES

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

24/11/2008
Buscan families per sortir a un programa/documental de TV.
Imatge de complement Ampliar imatge

Hola Enric,
Sóc la Clara de Cominges. Vam parlar la setmana passada sobre la possibilitat de col·laborar en la sèrie documental que estem preparant per a la Diputació de Barcelona.T´explico breument de què va la sèrie:

Aquesta és una sèrie documental que reflecteix com ha canviat la societat civil en aquests últims 30 anys, com l'arribada de la democràcia i tots els anys posteriors han transformat el nostre quotidià. Tot això es resumeix en 13 capítols i cadascun d'ells tracta temes diferents des del benestar social i sanitari fins a la conquesta de diferents drets civils, al tema de l´immigració, la igualtat de gènere o l'evolució de l'economia.Aquesta sèrie és un encàrrec de la Diputació de Barcelona i està coproduïda per Localia Catalunya i la productora Todo por las Niñas.Vaig explicar el tema que em vas comentar dels homes separats que se'n van a viure al càmping i ha agradat molt. Tal com et vaig comentar ens encantaria trobar el testimoni d'algun home en aquesta situació (separat o divorciat amb fills) a Girona (per descentralitzar de Barcelona...) però, si no fós possible, ens agradaria contactar amb algú de Barcelona per poder gravar-lo en el seu quotidià al càmping.

Així que... no sé si tu ens pots posar en contacte directament, si creus que seria millor que quedéssim amb tu abans o què. Espero la teva resposta. En qualsevol cas, em tornaré a posar en contacte amb tu a mitjans de setmana o la setmana que ve i ho acabem de discutir.

Gràcies un cop més. I no dubtis en posar-te en contacte amb mi si tens cap dubte. El meu telèfon directe és 93 344 14 84.

Fins aviat!Clara de Cominges